Tannlege Oslo Student

Tannlege Oslo Student
Smil Tannlegesenter er kåret til en studentvennlig bedrift av www.studenttorget.no. Dette er noe vi har arbeidet hardt for, og er naturligvis stolte av. For deg som student betyr det helt unike studentrabatter på din tannlegebehandling. Vi bryr oss om din tannlegebehandling.

Smil Tannlegesenter tilbyr alle former for tannlegebehandlinger, samt estetiske behandlinger som skallfasetter, tannbleking, og tannsliping. Vi har tannlegevakt som står til tjeneste ved akutt behov for tannlege. Våre tannleger har i tilleggskompetanse i håndtering av pasienter med tannlegeskrekk.

Vi tilbyr helt unike og eksklusive studentrabatter for tannbehandling. Ring oss i dag på telefon 23 65 18 81.

Les gjerne mer om våre unike studentrabatter under, og benytt deg av våre rabatter!

Vi har alle i Smil Tannlegesenter vært studenter, og vet hvordan en helt uforutsett utgift kan endre på alle budsjetter og eventuelle planer. Man har som student allerede en stram økonomi, og det kan være fryktelig kjedelig å måtte bruke midler fra en allerede trang budsjett til å behandle tannverk, eventuelle hull i tennene, rotfylling, eller andre tannproblemer.

Med våre unike studentrabatter trenger ikke tannlegebesøket å bli så dyrt som du frykter. Vi har inngått samarbeid med studenttorget.no og tilbyr  tannlegebehandling til studenter med følgende helt unike rabatter:

  • Tannbleking til kun 2490,-. Snuser du? Drikker du mye kaffe eller te? Få en kraftig selvtillit boost med hjemmeblekingHjemmebleking av tenner er helt ufarlig og skader verken tannemaljen eller tannkjøttet. Du får hvite og fine tenner på en skånsom måte. Les mer om vår tannbleking her.
  • Komplett tannlegeundersøkelse til 690,-. Undersøkelsen inkluderer røntgenbilder, puss og rens, og en detaljert kostnadsoversikt over eventuelle fremtidige tannbehandlinger.
  • Tannlegebehandling til hele 15 % rabatt. Dersom du har hull i dine tenner, eller om du har skadet en tann tilbyr vi i Smil Tannlegesenter hele 15 % på dine tannlegebehandlinger. Dette er et helt unikt studenttilbud for tannlegebehandlinger.

I tillegg – våre priser ligger til enhver tid under gjennomsnittet av andre tannlegeklinikker i Oslo. Forbrukerrådet måler stadig prislistene til tannlegene rundt om i landet. Vi i Smil Tannlegesenter jobber daglig for å kunne tilby en tannlegebehandling av høyeste kvalitet til priser under gjennomsnittet. Les om Forbrukerrådets prismålinger på disse sidene. Du kan for øvrig lese om våre priser her. Husk da å trekke fra din studentrabatt.