Tannhelsepersonell

Våre medarbeidere

Smil Tannlegesenter er en moderne og fullverdig tannlegeklinikk lokalisert sentral i Oslo, mellom Stortinget og Nationaltheatret, like ved Karl Johans gate. Våre tannleger og tannhelsepersonell er oppriktig opptatt av tannlegefaget og er stolt av yrket. Dyktige og fornøyde medarbeidere gir et godt utgangspunkt for fornøyde pasienter. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side.

Visste du at…
Smil Tannlegesenter har som målsetning å sette av ressurser til kurs og videreutdanning av våre tannhelsemedarbeidere. Dette sikrer deg som pasient en moderne, effektiv, og smertefri tannbehandling.

Daglig leder Camilla Mjørud

Tannlege Oslo

Daglig leder Camilla Mjørud

Camilla har 12 års erfaring fra dentalbransjen og er en svært dyktig leder. Camilla er veldig godt likt av kollegaer så vel som pasientene. Hun har det daglige ansvaret for driften av tannlegeklinikken og er sterkt involvert i klinikkdriften fra A til Å. Grunnet hennes lange fartstid i yrket deltar hun også i ledergruppen, samt bistår i opplæring av nye ledere i organisasjonen. Videre har hun tidligere hatt ansvar for igangsettelse av nye tannlegeklinikker i Oslo. En så kunnskapsrik, profesjonell, og utrolig hyggelig person skal man lete lenge etter. Tro oss, vi har prøvd. Hun er alltid smilende – og det får hun mye ros for av både pasienter og kolleger.

 

 

 

 

 

 

Tannhelsesekretær Beate Kittilsen

Tannhelsesekretær Beate Kittilsen

Tannhelsesekretær Beate Kittilsen

Beate Kittilsen er kanskje verdens hyggeligste tannhelsesekretær! Beate er imøtekommende, tilpasningsdyktig, utadvendt og vant til å yte service. Som tannhelsesekretær er dette viktige kvalifikasjoner. I tillegg er hun meget ansvarsbevisst, og har en unik evne til å arbeide sammen med andre i team. Hun liker å ha det travelt i tannlegeklinikken og takler høyt tempo. Beate er blid, omgjengelig og praktisk anlagt. Det vil du som pasient legge merke til i vår tannlegeklinikk. Dessuten har Beate en kokk-utdannelse også, og matlaging har alltid vært av stor interesse for henne. Dette er noe klinikken naturligvis verdsetter stort. Vi gleder oss til lunsj!

 

 

 

 

 

 

Tannhelsesekretær Kevin Berglid

Tannlege Storo

Tannhelsesekretær Kevin Berglid

Som person er Kevin svært pliktoppfyllende og punktlig. Han arbeider effektivt i klinikken og får jobben gjort. Kevin har lang erfaring med kundebehandling og er meget serviceinnstilt. Han motiveres sterkt av å kunne hjelpe andre. Det er egenskaper som er absolutt nødvendige i enhver tannklinikk. Kevin får mennesker til å kjenne seg avslappet og skaper tillit hos pasienter. Han bidrar i tillegg til et godt arbeidsmiljø i våre lokaler i Tordenskiolds gate.

 

 

 

 

 

Tannlege Eva Kristin Hagen

Tannlege Eva Hagen

Tannlege Eva Hagen

Eva er ei fantastisk hyggelig dame fra Trondheim, med erfaring fra flere tannklinikker i Oslo (Skøyen og Tøyen), samt Trondheim. Hun har tidligere arbeidet i den frivillige hjelpeorganisasjonen Work the World i Filippinene. Den faglige erfaringen hun opparbeidet seg på dette utenlandsoppholdet kan ikke sammenliknes med noe annet. Begrensede ressurser og enkle tannlegeutstyr var bare noen av utfordringene, i tillegg til kompliserte behandlingsbehov som overgår det man normalt kan forvente seg. For Eva er det veldig viktig at pasienten alltid skal gå fra tannlegestolen fornøyd. Dermed kan du som pasient forvente fremragende kvalitet og service.

 

 

 

 

 

 

Tannlege Trine Walberg Vingsnes

Tannlege Trine Walberg Vingsnes

Tannlege Trine Walberg Vingsnes

Møt tannlege Trine Walberg Vingsnes! Ei herlig og flott dame med masse positiv energi. Trine er utdannet ved det Odontologisk fakultet ved Universitetet i Oslo. Hun har i tillegg studert psykologi i USA, og vært på språkkurs i Tyskland. Trine har arbeidserfaring fra Tannhelsetjenesten i Oslo Kommune. Der har hun hatt ansvaret for en stor pasientmasse med omfattende behandlingsbehov. Vi ønsker Trine velkommen til Smil Tannlegesenter.

 

 

 

 

 

 

 

Tannlege Ina Kornelia Åteigen

Tannlege Ina Kornelia

Tannlege Ina Kornelia

Møt tannlege Ina Kornelia! Ina Kornelia er en rolig og kvalitetsbevisst tannlege, med erfaring fra en større privat tannklinikk i Kristiansand. Hun har erfaring fra alle feltene innenfor tannlegeyrket, med spesiell stor interesse for kirurgi og periodonti, samt behandling av pasienter med tannlegeskrekk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tannlege Kristin Eppeland

Tannlege Kristin Eppeland

Tannlege Kristin Eppeland

Det er med stor glede å ønske velkommen Kristin Eppeland til Smil Tannlegesenter! Kristin er ei fantastisk flott dame fra Arendal. Hun ble uteksaminert ved Det Odontologiske Fakultet i Oslo, og har siden arbeidet ved tannklinikker i Sarpsborg og Son. Kristin har en utrolig evne til å skape tillitt og trygghet hos sine pasienter. Hun er alltid blid og sprer mye glede rundt seg.

 

 

 

 

 

 

 

Tannlege Sindre Thorsen

Tannlege Sindre Thorsen

Tannlege Sindre Thorsen

Sindre Tobias Thorsen ble uteksaminert fra universitetet i Bergen, og har tidligere arbeidet som tannlege i Vennesla og Arendal. Han har tilleggskompetanse i odontofobi i regi av Norsk forening for odontofobi, og publisert artikler i den norske tannlegeforenings Tidende. Som person er Sindre samvittighetsfull. Han er opptatt av kvalitet og mener det er viktig med en god og ryddig pasientbehandling. Sindre er en rolig person som sjeldent blir stresset, samtidig som han er fokusert og løsningsorientert.

Alt avhenger av pasienten. For Sindre handler det om å tilpasse sitt språk og fremtoning – ja, hele sin væremåte – etter hva pasienten gir uttrykk for. Er han tydelig preget av tannlegeskrekk? I så fall handler det om å virke sikker, og forsiktig, i alt hva man sier og gjør. På den måten forsikrer man pasientene om at ikke noe negativt kommer til å skje gjennom sin fremtoning. Ord alene er ikke nok – det er helhetsinntrykket som skaper den gode opplevelse.

Vi har vært så heldige og fått Sindre til vår tannlegeklinikk i Oslo, der han bidrar sterkt til det faglige miljøet i tannklinikken. Utenom tenner er han interessert i musikk og spiller klassisk piano. Det blir hyggelige toner i klinikken med Sindre.

 

 

 

Tannlege Anne Myrlund Vollstad

Tannlege_Oslo_Nydalen_5

Tannlege Anne Myrlund

Enda en grunn til å smile! Tannlege Anne Myrlund Vollstad starter hos Smil Tannlegesenter. Anne er ei fantastisk flott dame fra Kristiansand. Som tannlege er Anne glad og utadvendt. Hun liker utfordringer og etablerer fort tillit hos sine kollegaer og pasienter. Anne bestemte seg allerede som 10 åring at det var tannlege hun skulle bli. Hun har de siste årene fått mye erfaring med personer med forskjellige vanskeligheter og funksjonshemninger i hverdagen, og har lært mye om forskjellige sykdommer og nye måter å kommunisere på. Varm velkomst, Anne!

 

 

 

 

Tannlege Nikola Azanjac

Tannlege_Nikola

Tannlege Nikola

Nikola er en svært dyktig og hyggelig tannlege med 6 års erfaring fra både offentlig og privat tannklinikk. Han har tidligere arbeidet i  Narvik, Tromsø , og i Sandvika. Han er en kvalitetsbevisst tannlege med tilleggskompetanse innenfor kirurgi, periodonti og implantologi. Nikola har fokus på skånsom og vevsbesparende tannbehandling og er sertifisert for SomnoMed snorkeskinne. Han er en rolig person som får pasientene til å føle seg trygg.

 

 

 

 

 

 

 

Tannlege Darya Bassari

Tannlege_Darya

Tannlege Darya

Darya Bassari er utdannet tannlege med mange års erfaring og har behandlet flere tusen pasienter oppgjennom årene. Du kan gjerne lese om henne på legelisten.no. Hun startet Majorstua Tannlegene AS fra bunnen av, og er i dag deleier i selskapet. Darya har et utbredt nettverk i bransjen og et unikt samarbeid med kirurger, narkoseleger samt flere spesialister. Ved klinikken utfører hun alle typer allmennpraktiske tannlegeoppgaver. Hun er spesialisert i mer kompliserte tannekstraksjoner (trekking av visdomstenner, lukking av åpning til antrum) og mindre operative inngrep ved periodontale sykdommer (for eksempel behandling av bendefekter rundt tenner, forlengelse av kliniske tannkroner, rekonstruksjon av gingiva), også endodontisk behandling med dental mikroskop ved bruk av maskinell instrumenter (BioRace) og flytende guttaperca. Videre er hun svært dyktig på estetisk tannbehandling, med mange fornøyde pasienter.

 

 

 

 

 

Tannlege Jovana Rosic

Tannlege Jovana Rosic

Tannlege Jovana Rosic

Jovana er utdannet tannlege ved universitet i Oslo, og har tidligere arbeidet både i Oslo og Cape Town. Under oppholdet i Cape Town har hun behandlet pasienter med svært store og avanserte behandlingsbehov. Jovana er faglig svært dyktig, og samtidig utrolig glad i å jobbe med mennesker. Hun anser den menneskelige biten av faget som minst like viktig som den kliniske og teoretiske. Jovana har bidrat med flere faglige artikler. I denne artikkelen er tema rusmisbruk og tannhelse. Jovana har også bidratt med sin kompetanse innen tannlegebehandling under narkose for pasienter som lider av tannlegeskrekk. Artikkelen er publisert herTannbyll er et utbredt problem. Jovana skriver om hva tannbyll er og dets symptomer, samt behandlingsformen.

 

 

 

 

 

 

Psykolog Ingrid Blessom

Tannlegeskrekk_Oslo_3

Psykolog Ingrid Blessom

Ingrid Blessom jobber som psykolog og har lang og bred erfaring. Hun bistår oss, og sammen har vi behandlet mange pasienter som lider av tannlegeskrekk. Ingrid er svært dyktig faglig, og en veldig behagelig og rolig person. Dette skriver Ingrid om det å bli kvitt tannlegeskrekk; ‘’Å gå til tannlege er noe mange gruer seg til, og i de alvorligste tilfellene er det å gå til tannlege noe man frykter så sterkt at man helt unngår tannbehandling. Til tross for store smerter, problemer med spising, utseende og selvtillit så oppsøker man ikke tannlege. Dette er noe du kan få hjelp til, sammen lager vi en plan for hvordan din tannlegeskrekk kan behandles. På en kontrollert måte får du hjelp til å utsette deg for situasjonen du frykter, og slik vil du oppleve kontroll og mestring. Vår målsetning er at du skal mestre å gå til tannlege og mestre vanlig tannbehandling. Sammen skal vi sørge for at det å gå til tannlege blir en god opplevelse.’’ Du kan lese mer om Ingrid ved å besøke hennes hjemmeside her.

 

 

 

 

 

Overlege anestesi Henrik Eikås

Tannlegeskrekk_Oslo4

Overlege anestesi Henrik Eikås

Smil Tannlegesenter tilbyr tannbehandling under full narkose. Henrik Eikås, overlege anestesi ved Akershus universitetssykehus, er vår narkoselege. Henrik er helt unik, med en fantastisk god og varm personlighet. Ved alvorlig grad av tannlegeskrekk tilbyr vi tannbehandling under narkose. Det innebærer at du sover under hele prosedyren, og føler verken angst eller smerte. Dette gjør vi i et eget tilpasset narkoserom etter de samme prinsipper som på et sykehus. Narkoselegen og narkosesykepleier er med under hele behandlingen sammen med våre tannleger med tilleggskompetanse innen faget.

 

 

 

 

Overlege anestesi Stefan Hauptig 

Tannlegeskrekk_Narkose

Overlege Stefan Hauptig

Stefan Hauptig er spesialist i anestesi og intensivmedisin. Stefan bistår pasienter ved Smil Tannlegesenter som har f.eks. tannlegeskrekk eller av en eller annen grunn ikke ønsker å bli behandlet i våken tilstand. Dette til tross for mulighetene for vanlig lokalbedøvelse, lystgass, tabletter og andre tiltak. Stefan er utdannet lege og spesialist i anestesi og intensivmedisin i Linköping i Sverige. Han har siden 2005 arbeidet på Ullevål, hovedsaklig med anestesi ved hjerte- og lungekirurgi, neurokirurgi og postoperativ avdeling. Stefan eier og driver blant annet Aneste Drift AS.

 

 

 

 

 

 

Personell fra Aneste Drift AS

Narkose

Aneste Drift AS formidler spesialkompetent personell til narkosebehandling hos tannlegen. De har ett stort nettverk av dyktige anestesileger og anestesisykepleiere, og lang erfaring av pasienter med spesielle behov i en tannbehandlingssituasjon. Mer informasjon finner du på www.anestesispesialisten.no og www.anestesispecialisten.se