Vår tannklinikk

Vår Tannklinikk i Oslo

“Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning.”
– Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

“Å gjøre ingenting er også en god medisin”

Hippokrates (lege)

Smil Tannlegesenter er en toppmoderne tannlegekjede i Oslo. Vi har klinikker på Nationaltheatret og i Nydalen. Våre tannleger er utdannet i Norge, og er alle medlemmer av Den norske tannlegeforening. Vi stiller de strengeste krav til faglig kompetanse. Dette vil være med på å sikre deg som pasient en effektiv og smertefri tannbehandling. Les gjerne våre pasientomtaler på vår Facebook side. Smilet får du med på kjøpet. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger!

SOM PASIENT HOS OSS

Topp moderne tannklinikker i Oslo, kombinert med de strengeste krav til faglig kompetanse og erfaring. Dette bidrar til å sikre god kvalitet på arbeidet og skape tillit.

Menneskene i Smil Tannlegesenter jobber i et yrke som gir stor glede av å hjelpe andre. Vår tannhelsepersonell finner mye motivasjon og blir oppriktig glad hver gang du som pasient blir fornøyd med den tannbehandlingen du har fått. Som pasient ved Smil Tannlegesenter vil du bli ivaretatt av et vennlig og serviceinnstilt helseteam. Vår erfaring og faglige trygghet sørger for førsteklasses oppfølging og behandling. Vi utfører alle typer tannbehandlinger, forebyggende arbeid, samt estetiske tannbehandlinger. Våre tannleger i Oslo har tilleggskompetanse innen odontofobi/tannlegeskrekk. Vi har fokus på at all behandling skal være smertefri. Vi vil reservere god tid til deg for å unngå en stresset situasjon, både for deg som pasient og for tannlegen som skal behandle deg. Det får vi mye ros for.

Tannklinikkene er lett tilgjengelige med bil (gode parkeringsmuligheter) og t-bane/buss. Våre kjernepasienter kommer fra hele Oslo, med ekstra pågang fra områdene Nydalen, Storo, Majorstua, Kjelsås, Torshov, Sagene og Grefsen.

SMIL TANNLEGESENTER ER FOR ALLE

Smil Tannlegesenter er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Hos oss kan du få time både på dag- og kveldstid, samt i helger. Vi har akutt tannlegevakt når noe virkelig haster. Du får alltid vite hva et inngrep koster før vi utfører en eventuell behandling. Du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!

MENNESKE BAK SMIL TANNLEGESENTER

Vi er et sammensveiset helseteam som består av tannleger og tannhelsesekretærer. Våre tannleger er utdannet i Norge og er alle medlemmer av den norske tannlegeforening. Enkelte tannleger er også engasjerte med verv i Den Norske Tannlegeforening og i Oslo Tannlegeforening. De holder foredrag både i Norge, og ved større kongresser i Skandinavia. Våre ansatte setter av tid for å holde seg faglig oppdatert, slik at du som pasient får den beste tilgjengelige behandling til enhver tid. Kontinuerlig opplæring og etterutdanning er derfor høyt prioritert hos oss. Årlig tilbringes mange uker på kurs, fortrinnsvis i utlandet, for å lære nye metoder av ledende fageksperter i Europa og USA.

Vi har et godt og tett samarbeid med flere spesialister, leger, og psykologer. Dette for å kunne tilby deg et bredt spekter av godt kvalifiserte tannhelsetjenester. Samarbeid mellom ulike spesialiteter blir mer og mer viktig, og det å ha et ytre helseteam med spisskompetanse er et fortrinn for våre klinikker.

VI HAR DIREKTEOPPGJØR MED HELFO

Hos Smil Tannlegesenter har alle tannlegene avtale med Helfo om direkteoppgjør.
Det vil si at du ikke trenger å betale mer enn egenandelen ved en tannbehandling som gir deg rett til trygderefusjon (folketrygdens § 5-6). Du trenger ikke å tenke på papirarbeidet. Alle våre medarbeidere har full oversikt over dine rettigheter som pasient. Spør oss og vi vil hjelpe deg.

Et smil sier mer enn tusen ord!

PASIENTTILBAKEMELDINGER


Et smil sier mer enn tusen ord! Ingenting gleder oss mer på vår tannklinkk enn fornøyde pasienter.
Hos oss setter vi av god tid til deg, vi gir deg god informasjon, og lytter til deg.
Dette for å skape et hyggelig og tillitsfullt samarbeid med deg som pasient. Smil Tannlegesenter – verdens hyggeligste tannleger.

“Tannlegen utstråler stor trygghet. Hun utførte behandlingen på en svært profesjonell måte. Selvet resultatet ble svært vellykket, jeg er meget imponert over hennes faglige dyktighet. Benytter også anledningen til å rose de andre på kontoret, for deres evne sammen med henne til å skape god stemning.”

Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

“Rutinert, strukturert, hygienisk og profesjonell tannlege! Ikke minst, meget hyggelig og blid! Tannlegebesøk er ikke lenger en skrekk for meg takket være smil tannlegesenter.”

Pasienttilbakemelding fra legelisten.no

“Kan på det varmeste anbefale smil tannlegesenter. Hele behandlingen var smertefri, helt utrolig! Tannlegen tar seg tid til å forklare, noe som gjør behandlingen mindre skummel.”

Pasienttilbakemelding fra legelisten.no