Usynlig tannregulering

USYNLIG TANNREGULERINIG I OSLO

-et smil kan forandre alt!

Invisalign-kampanje! Fredag 7. mai får du gratis konsultasjon med skanner! Vi tar digitalt avtrykk av dine tenner og du vil kunne se hvordan et endelig resultat vil kunne se ut.

Prosessen med å få usynlig tannregulering, som Invisalign eller Inman Aligner, kan være noe forvirrende. Mange drømmer om rette tenner, men vet ikke helt hvordan de skal gå frem eller hvor mye det vil koste. Nå tilbyr Smil Tannlegesenter gratis konsultasjon i en begrenset periode. Dette er et tilbud for deg som vil ha et nytt smil med rette tenner. Usynlig tannregulering retter opp tennene med avtakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner for maksimal komfort. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende konsultasjonstime.

Vi benytter den aller nyeste teknologien for å ta avtrykk av dine tenner på en smertefri og presis måte. Dernest vil våre tannleger analysere bildene, og du vil kunne se hvordan dine tenner vil kunne se ut etter en behandling med usynlig tannregulering.

Sertifisert tilbyder i Norge
Våre tannleger er sertifiserte tilbydere av usynlig tannregulering, både Invisalign og Inman Aligner. Vi har lang erfaring med usynlig tannregulering for både kosmetisk behandling, men også ved større bittfeil. Ønsker du å vite mer om hva slags muligheter som finnes nettopp for deg kan du ta kontakte oss på telefon 23 65 18 81 for en gratis konsultasjon hos en av våre spesialister.

Usynlig tannregulering er et godt reguleringsalternativ for voksne og ungdom. De aller fleste kan behandles med svært gode resultater, uten et pålimt reguleringssystem. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hva sier våre pasienter?
Hundrevis av fornøyde pasienter i Oslo anbefaler Smil Tannlegesenter. Vi er en av Oslos ledende tannklinikker med ekspertise innen estetisk tannbehandling. Vi foretar alltid en invividuell vurdering av dine spesifike behov og skreddesyr behandlingen etter dine ønsker og vår profesjonelle vurdering. Det er svært viktig for oss at du føler deg trygg og godt ivaretatt. Sikkerhet, tillit, kompetanse og dialog er våre kjennetegn.

Oppnå smilet du alltid har drømt om
Å rette på tannstillingen som voksen blir mer og mer populært. De fleste ønsker ikke å gå med tradisjonell tannregulering (streng) i denne fasen av livet. Da finnes det flere andre alternativer, og av disse er Invisalign det mest utbredte og best dokumenterte. Våre tannleger benytter de aller mest anerkjente og utprøvde tannskinne reguleringssystemene på markedet. De er bortimot usynlige, og avtakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner. Vi benytter de aller mest anerkjente og utprøvde tannskinne reguleringssystemene på markedet. Det finnes ingen aldersgrense, men tannsett med mye restaureringer som broer og implantater gir visse begrensninger. Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss for en gratis og uforpliktende time her.

Visste du at… Usynlig tannregulering retter opp tennene med utakbare plastskinner som er spesialtilpasset dine tenner for maksimal komfort.

Inman aligner og Invisalign
Vi benytter både Inman Aligner og Invisalign som to gode reguleringssystemer i vår tannlegeklinikk. Dette slik at du oppnår den aller beste behandlingen, en behandling som er rask, effektiv og som gir det aller mest optimale estetiske resultatet. Begge reguleringssystemene er raske, sikre og effektive sammenliknet med tradisjonelle reguleringssystemer. Begge behandlingsmetodene er patenterte og utprøvde, med mange fornøyde pasienter. De er tilnærmet usynlige og utakbare, slik at man kan opprettholde sin munnhygiene som normalt.

Kan usynlig regulering virke for deg?
Noen av tannstillingsproblemene som kan behandles med usynlig tannregulering er trangstilte tenner som forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass. Enkelte kan ha for stort mellomrom mellom tennene, noe som forekommer når det er ekstra plass i kjeven. Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Dypt bitt forekommer hos enkelte pasienter når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene. Underbittforekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene.

Dermed er usynlig tannregulering løsningen på mange tannstillingsproblemer;

  • Trangstilte tenner
  • For stort mellomrom
  • Kryssbitt
  • Dypt bitt
  • Underbitt

Forskjellen på Inman aligner og Invisalign
Begge typene er avtakbare plastskinner, og tilnærmet usynlige. Plastskinnene skal brukes hele tiden unntatt når man spiser eller pusser tennene. Plastskinnene blir individuelt tilpasset den enkelte pasient etter behandlingsbehov. Plastskinnene er komfortable, da vi ikke fester metall til dine tenner, noe som kan forårsaker munnsår og irritasjon av slimhinnen i munnen.

Inman Aligner er spesielt egnet for å flytte tenner fra hjørnetann til hjørnetann, mens Invisalign kan brukes for å flytte alle tenner. Invisalign er spesielt egnet for mindre bittfeil og behandling av voksne pasienter. Ofte vil en behandling med Invisalign ta opptil 9-18 måneder, mens behandling med Inman Aligner tar noe mindre tid, det vil si 6-18 uker.